Search
Close this search box.

Σε γαστρονομικό προορισμό αναδεικνύεται η Αλεξανδρούπολη.

Υπερήφανοι για μια ακόμη διάκριση που αναδεικνύει την Αλεξανδρούπολη σε γαστρονομικό προορισμό, καθώς, όπως έχει ήδη επισημάνει ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και στο παρελθόν, “κάθε φορά που βραβεύεται ένας Αλεξανδρουπολίτης νιώθουμε ότι βραβεύεται ολόκληρη η Αλεξανδρούπολη!”

Ο λόγος για τον Κυριάκο Στόγιο και το εστιατόριο “Νησιώτικο” που απέσπασε το Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας που αποτελεί ένα ισχυρό διαπιστευτήριο υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για μια πιστοποίηση-διάκριση μεγάλης σημασίας που προάγει την ελληνική κουλτούρα, τον ελληνικό τρόπο ζωής και τα ελληνικά τοπικά αγνά προϊόντα ΠΟΠ.

Το υψηλών προδιαγραφών σήμα ποιότητας- Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας εφαρμόζεται και εντάσσεται στο πρότυπο σύστημα αξιολόγησης του Greek Taste Beyond Borders® GTBB, το οποίο στελεχώνεται από μέλη επαγγελματίες της εστίασης, όπως αναγνωρισμένους Έλληνες και ξένους διεθνούς φήμης Chefs, γευσιγνώστες και διατροφολόγους, ακολουθώντας τα υψηλά standards και τη γραμμή φιλοσοφίας της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας των φυσικών πόρων.

Το «Νησιώτικο» παραλαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο για 2η χρονιά, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την απόκτηση του βραβείου. Ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για τον προσεγμένο χώρο που εμπνέει φιλοξενία και προάγει την τοπική γαστρονομική κουλτούρα, παρέχει ανώτερη ποιότητα γεύσης με βάση τη φιλοσοφία της Αυθεντικής Ελληνικής κουζίνας, καθώς επίσης ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, και για την οικολογική συνείδηση και στάση απέναντι σε θέματα που σχετίζονται με τη βιώσιμη γαστρονομία, όπως το food waste και τα βιολογικά προϊόντα.

Χορηγούμενη

Tags

Κοινοποίηση