Το χρυσό βραβείο “LOYALTY TO TRADITION” κέρδισε η Εβρίτικη εταιρία ΤΙΑΚΑΣ ως αναγνώριση των προσπαθειών της και ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς της στα διεθνή βραβεία καινοτομίας, ασφάλειας τροφίμων και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών Food Experts Awards, των FEA 2023, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η κυρία Δωροθέα Τιάκα, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Αγορών της εταιρίας παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε ” Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς γιατί με αυτό το βραβείο επιβεβαιώνουμε ότι εδώ και 3 γενιές παραμένουμε πιστοί στην παράδοση.”
Η σχέση της οικογένειας Τιάκα με τα αλλαντικά ξεκίνησε το 1950 στο Σουφλί του Έβρου. Πάνω από 70 χρόνια, τρεις γενιές ασχολούνται με την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών αλλαντικών. Προϊόντα πασίγνωστα στον χώρο όπως ο διάσημος καβουρμάς, η παραδοσιακή Θρακιώτικη μπάμπο και φυσικά τα λουκάνικα που διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους γεύση στο
πέρασμα του χρόνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εταιρεία ΤΙΑΚΑΣ αυτό είναι το δεύτερο χρυσό βραβείο που αποσπά σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το πρώτο ήταν το χρυσό βραβείο ποιότητας στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2022, βραβεύοντας την παραδοσιακή μπάμπο.
Πhγή : Focustonevro.gr