Search
Close this search box.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης ο Σταύρος Σταυράκογλου.

Με ένα σύντομο αλλά μεστό περιεχομένου video ανακοίνωσε τη υποψηφιότητα του για το Δήμο Αλεξανδρούπολης ο Σταύρος Σταυράκογλου, περιγράφοντας συνοπτικά τη δική του ματιά, τη φιλοσοφία αλλά και τις αρχές του για μια νέα εποχή στη πρωτεύουσά της Περιφερειακής ενότητας Έβρου.

Το όνομα της νέας παράταξης που ηγείται ο κύριος Σταυράκογλου είναι “Αρχή για το Δήμο Αλεξανδρούπολης” και η αλήθεια είναι ό,τι αυτή την αρχή περίμεναν καιρό οι δημότες της πόλης αφού η συγκεκριμένη υποψηφιότητα συζητιόταν έντονα, συχνά και σε όλες τις τοπικές πολιτικές συζητήσεις εδώ και καιρό. Και πράγματι ο γνωστός οικονομολόγος ήταν συνεπής, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και κάνοντας έτσι μια εντυπωσιακή αλλά και άμεση έναρξη της πολιτικής του εκστρατείας.

Με λόγο σταθερό αλλά και αποφασιστικό λόγο, ο Σταύρος Σταυράκογλου καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης να πλαισιώσουν τη νέα αυτή κίνηση όχι απλά τυπικά αλλά ουσιαστικά και συμμετοχικά στη χάραξη μιας νέας εποχής για το Δήμο.

Χαρακτηριστική είναι η ξεκάθαρη δήλωση για ρήξη με το παρελθόν και τη μιζέρια, έννοιες που διχάζουν και κοιτάει προς το μέλλον με συναίσθημα, ανθρωπιά, φροντίδα και αλληλεγγύη

Η καθημερινότητα, οι νέοι άνθρωποι, οι ευκαιρίες, η δυναμική και αξιόπιστη παρουσία του Δήμου στα κέντρα λήψης των αποφάσεων βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του υποψηφίου Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος καταλήγει υπογραμμίζοντας ό,τι όλα αυτά που οραματίζεται μόνο μαζί με τους δημότες μπορεί να τα υλοποιήσει.

Ποιος είναι ο Σταύρος Σταυράκογλου

Ο Σταύρος Σταυράκογλου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1976. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης το 1994 και σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών. Συνέχισε τις ακαδημαϊκές του σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (MBA) και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του αντίστοιχου Τμήματος με στόχο την ολοκλήρωση της διατριβής εντός του 2023.
Μιλάει αγγλικά και ισπανικά.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Από το 2007 διατηρεί εταιρεία συμβουλευτικής υποστήριξης που ασχολείται με σχέδια ανάπτυξης ιδιωτικών επενδύσεων, καθώς και με συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα επιχειρηματικότητας.

Είναι μέλος ομάδας ερευνητικού έργου με αντικείμενο τις μεταφορές και την ενδοπεριφερειακή οικονομία. Επίσης, συμμετέχει στο ερευνητικό έργο του ΔΠΘ «EN.I.R.I.S.S.T. Plus» που αφορά το οικονομικό αποτύπωμα των υποδομών και των μεταφορών στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης (2011-2013), Πρόεδρος Δ.Σ. & Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ Α.Ε.,2013-2015), Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου (2013-2017), εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου (2017-2018) και αυτή την στιγμή έχει την ιδιότητα του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή σε Ανώνυμη Εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο αντικείμενο των πιστοποιήσεων (ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. 2021 έως τώρα).

Επίσης, ήταν Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων «Κλεισθένης»
(2011-2013), Πρόεδρος παραρτήματος Έβρου της Εταιρείας Θρακικών Μελετών (2009-2011) και τεχνικός σύμβουλος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Έβρου (2007-2010). Επιπρόσθετα, ήταν μέλος (2007-2010) και Πρόεδρος της  ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου (2010-2016) και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας (2013-2016).

Τέλος ο κύριος Σταυράκογλου παράλληλα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έδωσε στη δημοσιότητα το website καθώς και τα social media της νέας παράταξης.

Website:http://arxi.gr

YouTube:https://www.youtube.com/@arxiaxd

Facebook:https://www.facebook.com/arxiaxd

Instagram:https://www.instagram.com/arxi_axd

TikTok:https://www.tiktok.com/@arxi_axd

Twitter: https://twitter.com/Arxi_Axd

Δείτε περισσότερα εδώ

Το E-dimotes εύχεται καλή Αρχή στη νέα παράταξη, με δύναμη, φώτιση, καθαρή ματιά, όπως άλλωστε και σε κάθε προσπάθεια που έχει στόχο το καλό της Αλεξανδρούπολης

Χορηγούμενη

Tags

Κοινοποίηση